Followers

Monday, June 21, 2010

Awin & Zharf Wedding..

Last Sunday aku pegi kenduri adik kepada Bestfriend aku Azry.. adik dia Awin.. actually my bestfriend ni skrg ada kat UK.. keje kat sana.. adik dia lak.. skrg buat Score A dgn aku..so... selalu la berjumpa gak..kalau tak berjumpa pun mesti calling2 punya.. kampung diorang kat gerik perak..so.. aku bertapak la kesana.. seronok.. ada sungai... best je... terlampau ramai sgt tetamu masa majlis perkahwinan tu smp x byk la pic yang aku snap..



Ni la bestfriend aku..azry.. yang sedihnya dia tak dpt blk masa majlis tu.. pic ni aku curik kat FB dia.. heheheheh

ni la dia Awin and Zhafri..and yang kat belakang tu adalah
my hubby (baju putih), Iman, Aku, Masnita,Zuraida, Afnan Saufi & anak diorang Ika.

Iman tgh bersalaman dgn uncle Puff...(Uncle Zhaf dlm Bahasa Iman..heheheh)



Selamat Pengantin Baru Awin & Zhaf!

1 comment:

  1. alamak, ni yang tak sabar nak kawen ni haha :P

    ReplyDelete