Followers

Wednesday, January 12, 2011

Australia part 1

Dekat 20 hari balik dari bercuti..baru berkesempatan nak upload gambar-gambar.. punya la pemalas kan..heheheh.. kat bawah tu semua adalah pic hari pertama aku sampai ke sana..

Masa ni baru ja turun dari flight.. kat Gold Coast airport.. kat sana diorang panggil cologatta..

Sampai je sana terus kami ke shopping mall Harbour Town.. apa lagi.. shopping la.. sampai2 disambut oleh santa.. ye la kan time tu krismas..

abah and anak pun nak bergambar gak..siap santa bg chocolate lagi..nyumm.
Jalan.. jalan..dan jalan.. naik letih..
Iman kalau jumpa tokchak dia..mmg x lepas.. ni la mak sedara aku yg dok sana..
Letih bershopping.. kami merehatkan kaki jap..
Tempat ni memang best sgt.. hari pertama je abis AUS800.. kalau bab shopping memang bleh naik hantu..hahahhaha
Before balik dan rehat.. kita minum dulu...hehehhee

Aku yang alergic minum coffee pun tergoda dgn keharuman coffee.. tapi yang pelik.. tak pening plak aku minum coffee ni.. pelik2...
pasni.. aku akan buat enty part 2 plak..tungguuu...











































1 comment:

  1. wei..cepat sikit update next entry..teruja aku nih....

    ReplyDelete